Search
  • mySafety

Miten yrityksesi on suojautunut identiteettivarkauksien varalta?


mySafetyn teettämän tutkimuksen mukaan tyypillisin yritysten kohtaama identiteettivarkaus on toimitusjohtajan nimissä pyydetty maksusuoritus. Minkälaista vahinkoa identiteettivaras voisi aiheuttaa sinun yrityksellesi? Asiantuntijuuttasi kaivataan.

Identiteettivarkaudet tulevat yleensä täysin yllätyksenä yrityksille ja niihin ei osata varautua.

”Yrityksiltä puuttuvat keinot ennaltaehkäistä identiteettivarkauksia ja niiden seurauksia. Tilanteeseen havahdutaan liian myöhään, eli silloin, kun varkauden seurauksena on syntynyt jo laskutusta tai muuta näkyvää haittaa”, kertoo myyntijohtaja Johanna Abgottspon turva- ja vakuutuspalveluyritys mySafetystä.

Tyypillisimpiä yrityksiin kohdistuvia identiteettivarkauksia ovat tilanteet, joissa henkilö laskuttaa yrityksen toimitusjohtajan nimissä, nostaa yrityksen nimissä alv-palautuksia tai hyödyntää yrityksen avainhenkilöiden identiteettiä ja esiintyy päättäjänä.

”Yksinkertaisimmillaan identiteettivarkaus voi tapahtua pelkästään rahansiirtoviestin avulla. Varas lähettää viestin yrityksen päättäjän nimissä talousosastolle ja pyytää pikaista maksusuoritusta”, Abgottspon kuvailee.

Miten sinun yrityksessäsi on huomioitu identiteettivarkauden uhka? Vastaa lyhyeen kyselyyn nettisivuillamme ja auta meitä kehittämään vakuutuksiamme. Vastaamalla kyselyyn voit saada mySafetyn Identiteettivakuutuksen maksutta käyttöösi.

Osallistu kyselyyn tästä.

#mySafety #identiteettivarkaus #kysely

CHIEF OF FINANCE

Tapahtumakeskus Telakka,
Henry Fordin katu 6, Helsinki

KUMPPANUUDET

Tuija Taivainen

+358 40 530 1351
tuija.taivainen@bignordic.com

LIPUNMYYNTI

Iiro Karttunen 

+358 44 566 5752

iiro.karttunen@bignordic.com

LIPUNMYYNTI

Hannu Pikkarainen

+358 504 708 390

hannu.pikkarainen(at)bignordic.com

Business Insight Group

Kalevankatu 31, 00100 Helsinki
www.bignordic.com

Subscribe to our newsletter and we'll inform you about upcoming B2B conferences most suitable for your profession and interests.
 

All new subscribers will receive a 15% discount voucher that can be used for participation tickets!

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle