Search
  • mySafety

Miten yrityksesi on suojautunut identiteettivarkauksien varalta?


mySafetyn teettämän tutkimuksen mukaan tyypillisin yritysten kohtaama identiteettivarkaus on toimitusjohtajan nimissä pyydetty maksusuoritus. Minkälaista vahinkoa identiteettivaras voisi aiheuttaa sinun yrityksellesi? Asiantuntijuuttasi kaivataan.

Identiteettivarkaudet tulevat yleensä täysin yllätyksenä yrityksille ja niihin ei osata varautua.

”Yrityksiltä puuttuvat keinot ennaltaehkäistä identiteettivarkauksia ja niiden seurauksia. Tilanteeseen havahdutaan liian myöhään, eli silloin, kun varkauden seurauksena on syntynyt jo laskutusta tai muuta näkyvää haittaa”, kertoo myyntijohtaja Johanna Abgottspon turva- ja vakuutuspalveluyritys mySafetystä.

Tyypillisimpiä yrityksiin kohdistuvia identiteettivarkauksia ovat tilanteet, joissa henkilö laskuttaa yrityksen toimitusjohtajan nimissä, nostaa yrityksen nimissä alv-palautuksia tai hyödyntää yrityksen avainhenkilöiden identiteettiä ja esiintyy päättäjänä.

”Yksinkertaisimmillaan identiteettivarkaus voi tapahtua pelkästään rahansiirtoviestin avulla. Varas lähettää viestin yrityksen päättäjän nimissä talousosastolle ja pyytää pikaista maksusuoritusta”, Abgottspon kuvailee.

Miten sinun yrityksessäsi on huomioitu identiteettivarkauden uhka? Vastaa lyhyeen kyselyyn nettisivuillamme ja auta meitä kehittämään vakuutuksiamme. Vastaamalla kyselyyn voit saada mySafetyn Identiteettivakuutuksen maksutta käyttöösi.

Osallistu kyselyyn tästä.

#mySafety #identiteettivarkaus #kysely

CHIEF OF FINANCE 2020

KUMPPANUUDET JA LIPUT

Tuija Taivainen

+358 40 530 1351
tuija.taivainen(at)bignordic.com

ASIAKASPALVELU

Noora Veijalainen

+358 40 704 8239
noora.veijalainen(at)bignordic.com

Subscribe to our newsletter and we'll inform you about upcoming B2B conferences most suitable for your profession and interests.
 

All new subscribers will receive a 15% discount voucher that can be used for participation tickets!

Business Insight Group

Kalevankatu 31, 00100 Helsinki
www.bignordic.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle