KUMPPANIT

Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto ja maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja. Baswaren ratkaisut tehostavat yrityksien liiketoimintaa varmistamalla hankinnan ja taloushallinnon sekä osto- ja myyntireskontran kulujen täydellisen läpinäkyvyyden. Basware toimii yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on listattu Helsingin pörssissä.

mySafety‑konserni haastaa vakuutusmarkkinat innovatiivisuudella ja helppoudella keskittyen täysimääräisesti asiakkaaseen.

 

mySafety tuo turvaa sekä kuluttajille että yrityksille tarjoamalla innovatiivisia vakuutuksia ja palveluita, jotka vastaavat markkinoiden uusiin vaatimuksiin ja haasteisiin.

 

mySafety on markkinajohtaja identiteettivakuutuksien tarjoajana. Lisäksi tarjoamme myös muita vakuutuksia ja palveluita, jotka turvaavat kotisi, ajoneuvosi ja laitteesi sekä yrityksesi. Turvaamme asiakkaidemme jokapäiväisen elämän.

 

mySafety on perustettu Ruotsissa vuonna 1999. Henkilöstö koostuu yli 300:sta sitoutuneesta työntekijästä.

Suomen Asiakastieto Oy on yksi johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluyhtiöistä Suomessa. Tehostamme päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla, räätälöidyillä verkkopalveluilla sekä kaikille avoimilla yritys- ja kuluttajatietopalveluilla. Suomen Asiakastieto Oy on osa Asiakastieto Groupia.

Intito on yritysten talousohjaukseen ja suorituskyvyn johtamiseen erikoistut yritys. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita helpottamaan talousjohdon ja business controllereiden arkea.

Signicat on 2007 perustettu, maailman ensimmäinen ja suurin sähköisten tunnistuspalveluiden tarjoaja.
Olemme EU eIDAS-regulaation mukainen Qualified Trust Service Provider (QTSP).

 

Signicat on markkinajohtaja alallaan ja käsittelee vuositasolla satoja miljoonia tapahtumia. Tunnistuspalveluiden lisäksi tarjoamme mm. sähköistä allekirjoituspalvelua.

 

Suomessa Signicat Connect-palvelu on Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) hyväksymä ja valvoma Luottamusverkostoon kuuluva tunnistuksenvälityspalvelu, josta on säädetty Suomen Tunnistuslaissa.

Taloushallintoliitto on Suomen suurin taloushallinnon henkilöstön kouluttaja ja ammattitiedon tuottaja. Koulutukset kattavat kirjanpidon, verotuksen, palkanlaskennan, sisäisen laskennan ja talousjohtamisen. Taloushallintoliiton julkaisemaa alan johtavaa asiantuntijalehteä lukee yli 20 000 taloushallinnon ammattilaista.

Invenco Oy on datan ja analytiikan ratkaisuihin erikoistunut kokenut asiantuntijaorganisaatio. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään vanhaa ja rakentamaan uutta hyödyntämällä moderneja teknologioita.  Osaamiseemme kuuluu lisäksi talouden suunnittelun, ennustamisen ja budjetoinnin kehittämisen ratkaisut. Turvaamme myös asiakkaidemme palveluiden jatkuvuuden. Invenco on perustettu vuonna 2003 ja palveluksessamme on yli 50 kokenutta osaajaa. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.

HSolutions tarjoaa yhdessä kumppaninsa CCH Tagetik:n kanssa talouden prosessien modernisointia, missä tuotamme asiakkaillemme mm. taloudensuunnittelu-, budjetointi- ja ennustus- sekä konsernilaskennan -ratkaisuja.

 

Tarjoamme myös palveluita informaation hallintaan, suorituskyvyn johtamiseen, analytiikkaan, tietovarastointiin, sekä Data Quality ja Master Data alueella. Palveluiden kulmakiviä ovat teknologiariippumattomat arkkitehtuuri-, tietovarastointi-, integraatio- ja analytiikkapalvelut.

Staria Oyj on kumppanina vahva ja rohkea uudistaja. Palveluihimme kuuluu toiminnanohjaus- ja talouspalvelu-, ohjelmistorobotiikka-, palkka- ja HR-ratkaisuja. Missionamme on mahdollistaa asiakkaillemme parempia päätöksiä. Asiakaskohtaiset tiimimme toteuttavat palvelut yrityksille Suomessa ja ympäri Eurooppaa ONE STOP -periaatteella: yhdestä paikasta käsin, asiakaskohtaisen tiimin toimesta. Asiakkaitamme ovat mm. Wolt, Supercell, NoHo, Relex ja Kiinteistömaailma.

Jedox on johtava Corporate Performance Management -ratkaisujen toimittaja.
Yli 2,300 organisaatiota 140 maassa käyttää Jedoxia reaaliaikaisessa suunnittelussa verkossa, pilvessä ja missä tahansa laitteessa. 

Rahoitusyhtiö Norra Finans kehittää ja tarjoaa likviditeettiä parantavia palveluja. Ne tuovat asiakkaillemme, sekä pienille että suurille yrityksille, enemmän liikkumavaraa ja lisää kilpailukykyä. Toimintamme juuret ovat ainutlaatuisessa, rajattomassa Haaparanta-Torniossa, Ruotsin ja Suomen rajakaupungissa.

 

Sijaintimme ansiosta katsomme kotimarkkinoiksemme sekä Ruotsin että Suomen. Yrityksemme johdolla ja henkilöstöllä on vankka kokemus niin pienten kuin suurten pohjoismaisten yritysten rahoituspalvelujen järjestäjänä.

 

Edistämme yrittäjyyshenkisyyttä ja kehitämme uusia rahoituspalveluja vastaamaan markkinoiden muuttuviin tarpeisiin. Toimintamme tunnusmerkkejä ovat laatu ja luottamuksellisuus; tehokas tietoon ja kokemukseen perustuva luottoprosessi ja ennen kaikkea tyytyväiset asiakkaat.

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ICT -ja ohjelmistoratkaisuihin ja ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa.

CHIEF OF FINANCE

Tapahtumakeskus Telakka,
Henry Fordin katu 6, Helsinki

KUMPPANUUDET

Tuija Taivainen

+358 40 530 1351
tuija.taivainen@bignordic.com

Business Insight Group

Kalevankatu 31, 00100 Helsinki
www.bignordic.com

Subscribe our newsletter and we'll inform you about upcoming B2B conferences most suitable for your profession and interests.
 

All new subscribers will receive a 20% discount voucher that can be used for participation tickets!

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle