KUMPPANIT

Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto ja maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja.

 

Baswaren ratkaisut tehostavat yrityksien liiketoimintaa varmistamalla hankinnan ja taloushallinnon sekä osto- ja myyntireskontran kulujen täydellisen läpinäkyvyyden. Basware toimii yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on listattu Helsingin pörssissä.

Collector on vuonna 1999 perustettu, Tukholman pörssiin listattu pankki, joka tarjoaa rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityishenkilöille. Pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa ja konttoreita on myös Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa. Pankkitoiminnan lisäksi Collector sijoittaa potentiaalisiin fintech -yrityksiin pääomasijoitusrahastonsa kautta. Suomi, Ruotsi ja Norja ovat päämarkkinamme. Collector on paljon enemmän kuin pankki. Olemme myös yrittäjälähtöinen teknologiayritys, jolla on intohimo muuttaa ideoita todellisuudeksi – sekä omia että muiden. Yrityksille tarjoamme maksuratkaisuja sekä verkko- että kivijalkakauppaan, yritys- ja kiinteistölainoja ja factoring -palveluita.

Intito on yritysten talousohjaukseen ja suorituskyvyn johtamiseen erikoistut yritys.

 

Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita helpottamaan talousjohdon ja business controllereiden arkea.

Taloushallintoliitto on Suomen suurin taloushallinnon henkilöstön kouluttaja ja ammattitiedon tuottaja. Koulutukset kattavat kirjanpidon, verotuksen, palkanlaskennan, sisäisen laskennan ja talousjohtamisen. Taloushallintoliiton julkaisemaa alan johtavaa asiantuntijalehteä lukee yli 20 000 taloushallinnon ammattilaista.

Staria Oyj on kumppanina vahva ja rohkea uudistaja. Palveluihimme kuuluu toiminnanohjaus- ja talouspalvelu-, ohjelmistorobotiikka-, palkka- ja HR-ratkaisuja. Missionamme on mahdollistaa asiakkaillemme parempia päätöksiä.

 

Asiakaskohtaiset tiimimme toteuttavat palvelut yrityksille Suomessa ja ympäri Eurooppaa ONE STOP -periaatteella: yhdestä paikasta käsin, asiakaskohtaisen tiimin toimesta. Asiakkaitamme ovat mm. Wolt, Supercell, NoHo, Relex ja Kiinteistömaailma.

Clausion helps companies with reporting, budgeting, forecasting and group consolidation. Our flagship product is Clausion FPM — a single solution that combines the group consolidation and financial planning systems — and its add-on Package solutions for IFRS, FAS and Public Sector.

Clausion was established in March 2018 when Basware sold their financial management business to a fund managed by Verdane Capital. We have a solid history in the financial management software and service business for 25 years with a vast customer base of large and medium-sized companies and public sector customers.

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ICT -ja ohjelmistoratkaisuihin ja ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa.

Profit Software is the leading independent software and consultancy services vendor for financial companies and cross-industry information management solution provider. In addition to basic reporting, our services cover advanced analytics and modern data warehousing solutions for financial planning and analytics.

 

We have helped numerous partners to take the next leap in business management using modern analytics and information management solutions.

 

Our approach is based on agile DataOps methods. We understand our customer’s business needs and turn them into working IT solutions.

Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästöhenkivakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Henki-Fennia on osa Fennia- Konsernia.

 

Autamme asiakkaitamme menestymään varmistamalla heidän taloudellisen turvallisuutensa riskienhallinnan keinoin sekä olemme mukana yritysten kasvussa palkitsemisen ratkaisuin. Yritykset, yrittäjät, yksityishenkilöt ja kotitaloudet hyötyvät monipuolisista palveluistamme - ammattilaiset apunaan.

 

Kasvavana ja dynaamisena yhtiönä Henki-Fennia reagoi joustavasti ja nopeasti markkinatilanteisiin. Palveluiden monikanavaisuus ja henkilökohtainen palvelu luovat erinomaisen pohjan pitkäkestoisille ja menestyksekkäille asiakassuhteille.

Azets on teknologiavetoinen osaamiseen erikoistunut yritys, jolla on pohjoismaiset juuret. Tarjoamme yrityksille joustavia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Azets on osa CogitalGroupia, joka on kansainvälinen yrityspalveluihin erikoistunut konserni.

 

Less hassle. More value.

Atradius – Luottovakuutus

Globaalina luottovakuuttajana autamme asiakkaitamme  vahvistamaan omaa luotonhallintaansa ja kasvattamaan myyntiä kaikkialla maailmassa.

 

Atradius on maailman johtava luottovakuuttamiseen, takauksiin ja perintäpalveluihin erikoistunut yritys. Meidät tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustamme. Tuotteemme ja palvelumme on suunniteltu antamaan tukea kaupankäyntiin ja kilpailuetua kaikenkokoisille yrityksille. Atradiuksen avulla voitte kasvattaa myyntiä riskittömästi kotimaassa sekä kansainvälisesti. Voitte myydä turvallisesti uusille ja nykyisille asiakkaille, minimoiden luottotappiot.

 

Atradius lyhyesti

 

  • Toimimme yli  50 maassa ympäri maailman

  • Henkilöstöä 3.700

  • Maksutulo 1.9 miljardia euroa

  • Yli 90 vuotta kokemusta luottovakuuttamisesta

  • Atradiuksen omistaa Grupo Catalana Occidente, S.A. and Grupo Compañía Espanõla de Crédito y Caución, S.L.

 

Miten sinun yrityksesi suojautuu riskeiltä? Tieto asiakasyrityksestä on tärkeää, myyntisaatavien suojaus voi olla jopa elinehto.

 

Ole yhteydessä meihin ja kysy lisää tuotteistamme:

 

Asiakaspalvelu:

asiakaspalvelu.fi@atradius.com +358 9 6811 2422

Myynti:

Päivi Olasvuori, Sales Manager
paivi.olasvuori@atradius.com
+358 50 380 5134

CHIEF OF FINANCE

Tapahtumakeskus Telakka,
Henry Fordin katu 6, Helsinki

KUMPPANUUDET

Tuija Taivainen

+358 40 530 1351
tuija.taivainen@bignordic.com

LIPUNMYYNTI

Iiro Karttunen 

+358 44 566 5752

iiro.karttunen@bignordic.com

LIPUNMYYNTI

Hannu Pikkarainen

+358 504 708 390

hannu.pikkarainen(at)bignordic.com

Business Insight Group

Kalevankatu 31, 00100 Helsinki
www.bignordic.com

Subscribe to our newsletter and we'll inform you about upcoming B2B conferences most suitable for your profession and interests.
 

All new subscribers will receive a 15% discount voucher that can be used for participation tickets!

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle