KUMPPANIT

BASWARE_Logo_web.png

Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto ja maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja.

 

Baswaren ratkaisut tehostavat yrityksien liiketoimintaa varmistamalla hankinnan ja taloushallinnon sekä osto- ja myyntireskontran kulujen täydellisen läpinäkyvyyden. Basware toimii yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on listattu Helsingin pörssissä.

78f8e4ebdfff48b4937a80c29b8c4777.png

Intito on talous- ja yritysjohdon kumppani, jonka ratkaisut auttavat tekemään parempia liiketoimintapäätöksiä ja parempaa johtamista automatisoimalla prosesseja.

 

Mahdollistamme asiakkaillemme älykkäämpää dataohjattua suunnittelua, seurantaa ja päätöksentekoa.

bisnode_logo.jpg

Bisnode on edistyksellinen data- ja analytiikka-alan yritys, joka rakentaa valoisaa tulevaisuutta smart datan avulla. Yrityksessä työskentelee yli 2 100 intohimoista ja uteliasta työntekijää, jotka tekevät yhteistyötä yhteensä 19 Euroopan maassa.

Bisnode auttaa yrityksiä ennustamaan asiakkaiden käyttäytymistä, hallitsemaan liiketoimintaan liittyvää riskiä ja löytämään vastauksia erilaisiin liiketoiminnallisiin kysymyksiin analytiikan ja scoring-mallien kautta.

EY_Logo_Beam_Tag_Stacked_C_CMYK_EN-01.pn

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan, ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja liikkeenjohdon konsultti. Näkemyksemme ja korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa.

 

Kasvatamme huippu-osaajia, joiden yhteistyöllä lunastamme lupauksemme ja rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme

ja yhteisöille, joissa toimimme. 

logo_staria_hires_no_slogan.png

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Kansainväliset talouspalvelut ovat saatavilla jo 35 maahan.

 

Asiakkaitamme ovat mm. Wolt, Kiinteistömaailma, NoHo Partners ja Newsec.

Clausion auttaa yrityksiä raportoinnissa, budjetoinnissa, ennustamisessa ja konsernitilinpäätöksen teossa. Päätuotteemme on yhteen ratkaisuun konsernitilinpäätöksen ja talouden suunnittelujärjestelmän yhdistävä Clausion Financial Performance Management ja sen yhteydessä tarjottavat IFRS- ja FAS- sekä Kuntakonserniratkaisut.

 

Clausion Oy aloitti maaliskuussa 2018, kun Basware myi talousohjauksen liiketoiminnan Verdane Capitalin hallinnoimalle rahastolle. Uudella yrityksellämme on menestyksekäs ja vakavarainen historia talousohjauksen ohjelmistoratkaisu- ja palveluliiketoiminnassa jo 25 vuoden ajalta ja laaja, satojen suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen asiakaskunta

Clausion_logo.png
accountor_logot.png

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2350 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. 
 

Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 245 M€.

Fennia Logotype Green RGB.png

Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästöhenkivakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Henki-Fennia on osa Fennia- Konsernia.

 

Autamme asiakkaitamme menestymään varmistamalla heidän taloudellisen turvallisuutensa riskienhallinnan keinoin sekä olemme mukana yritysten kasvussa palkitsemisen ratkaisuin. Yritykset, yrittäjät, yksityishenkilöt ja kotitaloudet hyötyvät monipuolisista palveluistamme - ammattilaiset apunaan.

 

Kasvavana ja dynaamisena yhtiönä Henki-Fennia reagoi joustavasti ja nopeasti markkinatilanteisiin. Palveluiden monikanavaisuus ja henkilökohtainen palvelu luovat erinomaisen pohjan pitkäkestoisille ja menestyksekkäille asiakassuhteille.

taloushallinto_logo.jpg

Taloushallintoliitto on Suomen suurin taloushallinnon henkilöstön kouluttaja ja ammattitiedon tuottaja. Koulutukset kattavat kirjanpidon, verotuksen, palkanlaskennan, sisäisen laskennan ja talousjohtamisen.

 

Taloushallintoliiton julkaisemaa alan johtavaa asiantuntijalehteä lukee yli 20 000 taloushallinnon ammattilaista.

Logo_Arvato_2020_Financial_Solutions_Ori

Arvato on oman toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelevät päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen.


Arvato Financial Solutionsin palvelutarjoamaan kuuluvat luotonhallinnan ulkoistuspalvelut (O2C) sekä rahoituksen ja maksamisen ratkaisut. 


Yli 10 000 asiakastamme toimivat mm. vähittäis- ja verkkokaupan, vakuutus- ja rahoitusalan sekä terveydenhuollon parissa. Arvato Financial Solutions Nordic on toiminut Suomessa vuodesta 2001. Toimistomme ovat Helsingissä ja Turussa.

PRINT_Logo_azets_acogital_flat.jpg

Azets on teknologiavetoinen osaamiseen erikoistunut yritys, jolla on pohjoismaiset juuret. Tarjoamme yrityksille joustavia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Azets on osa CogitalGroupia, joka on kansainvälinen yrityspalveluihin erikoistunut konserni.

 

Less hassle. More value.

ARVAL_BL_E_Q.png

Tarjoamme kattavan valikoiman autoleasingratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. Mottomme on: Arval ei tarjoa vain sitä, mitä pyydät, vaan myös sen, mitä olet aina halunnut ja tarvinnut, muttet osannut pyytää. Tavoitteemme on tarjota niin täydellistä palvelua, ettei asiakkaidemme tarvitse edes ajatella autokantansa hallintaa. Kokemus on opettanut meille, että yritykset vaativat autokannan hallinnalta tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja tarkkuutta. Aloittamalla yhteistyön Arvalin kanssa saat avuksesi omistautuneen, ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön, joka nauttii työstään, auttaa sinua mielellään ja ennen kaikkea huolehtii, että autoasiasi rullaavat.

 

Olemme erikoistuneet täyden palvelun ajoneuvojen leasingiin ja uusiin liikkuvuusratkaisuihin, ja hallinnoimme 1,3 miljoonaa ajoneuvoa maailmanlaajuisesti (joulukuun 2019 lopussa). Joka päivä yli 7000 Arvalin työntekijää 30 maassa tarjoaa asiakkaillemme joustavia ratkaisuja saumattomien matkojen ja kestävän kehityksen parantamiseksi, aina suurista kansainvälisistä yrityksistä pienempiin yrityksiin ja yksittäisiin kuluttajiin.

 

Olemme Element-Arval Global Alliancen perustajajäsen ja johtava ajoneuvokantojen hallinnointiin erikoistunut yritys, jolla on 3 miljoonaa ajoneuvoa 50 maassa. Arval perustettiin vuonna 1989, ja sen omistaa kokonaan BNP Paribas. Konsernissa Arval on osa konsernin vähittäispankki- & palveluliiketoimintaa.

Capgemini_Logo_Color_RGB (1).png

Capgemini tarjoaa asiantuntija-, konsultointi-, suunnittelu- ja teknologiapalveluita asiakkaidensa toiminnan digitalisointiin. Globaalina edelläkävijänä Capgemini-konsernilla on laaja-alainen kyky toimittaa asiakkailleen innovatiivisia digipalveluja, skaalautuvia pilviratkaisuja ja teknologiariippumattomia alustaratkaisuja.

 

Syvällisen toimialaosaamisen ansiosta Capgeminillä on vahva jalansija eri toimialoilla toimivien asiakkaidensa strategisena kumppanina, joka tarjoaa monipuolisia palveluita strategiasuunnittelusta operatiivisen tason toteutukseen yli 50-vuotisen historiansa kokemuksella. Oikean teknologiaratkaisun liiketoiminnalle tuoma lisäarvo pohjautuu vahvasti asiantuntijuuteen ja Capgeminin tärkeimpään voimavaraan: ihmisiin. Syvästi monikulttuurisena organisaationa Capgemini työllistää globaalisti 270.000 ihmistä lähes 50 maassa. Capgemini-konsernin ja Altranin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2019 oli 17 miljardia euroa.

Lisätietoa www.fi.capgemini.com. People matter, results count.