April 29, 2019

LGFG Fashion House's own Inga and Lilian talking about clothing that may be worn out or is wearing out too quickly in this edition of LGFG Fashion House Style Tips. Check the video here.

www.lgfgfashionhouse.com

 

April 29, 2019


Laskujen rahoitus on helppo ja nopea tapa vapauttaa käyttöpääomaa. Rahoita yrityksesi myyntisaatavat Norra Finans oy:n laskujen rahoituspalvelun avulla. Katso video tästä.

April 25, 2019

Ohjelmistorobotiikalla tehokkuutta ja henkilöstötyytyväisyyttä

Newsec tarjoaa täyden palvelun ratkaisut kiinteistöalalla niin sijoittajille ja omistajille kuin toimitilojen ja asuntojen vuokralaisillekin. Yritys palvelee muun muassa kiinteistöjen myynti- ja ostoneuvonan...

April 25, 2019

Norra Finans on yritysten luotettava rahoituskumppani Pohjoismaissa. Meille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat. Katso video tästä.

Onko yrityksenne tavoitteena aloittaa ohjelmistorobotiikkaprojekti (Robotic Process Automation, RPA)? Ennen robotiikka- ja tekoälyprojektin käynnistämistä olisi hyvä huomioida neljä projektin askelmaa. Alkuun pureudutaan itse prosessiin, seuraavaksi pyritään hyödyntämä...


 

Palvelumuotoilu tai muotoiluajattelu (‘service design / design thinking’) ovat siitä hauskoja, että ne taipuvat moneen. Viime vuosien hype-sana on monen mielessä jo hieman kulahtanut (ja alan sisälläkin riittää kriittisiä tekstejä), mutta kokemuksemme on osoittanut,...

April 23, 2019

mySafetyn teettämän tutkimuksen mukaan tyypillisin yritysten kohtaama identiteettivarkaus on toimitusjohtajan nimissä pyydetty maksusuoritus. Minkälaista vahinkoa identiteettivaras voisi aiheuttaa sinun yrityksellesi? Asiantuntijuuttasi kaivataan.

Identiteettivarkaudet...

For us, business design is a hybrid approach of two disciplines: top-level management consulting blended together with design tools and thinking. We work on similar issues as any business developer or strategy consultant and do not limit ourselves to strict project typ...

April 11, 2019

Starian Matias Tiala, Liiketoimintajohtaja RPA & AI, kertoo artikkelissaan, miten ohjelmistorobotiikka ja tekoälyn hyödyntäminen tuovat yrityksille kilpailuetua nyt ja tulevaisuudessa. 

Ohjelmistorobotiikka on jatkuvasti esillä uutisissa ja eri alojen julkaisuissa....

April 10, 2019

Hämeen Autovaruste Oy:llä oli jo pidempään mietitty ohjelmistorobotiikanhyödyntämistä liiketoiminnassa. Yritys lähti mukaan Autoalan Keskusliiton AKL Kehitysohjelma -hankkeeseen keväällä 2018.

Yhteistyökumppanilta toivottiin apua Hämeen Autovarusteen oman ohjelmistorobo...

Please reload

Featured Posts