Sosiaalisen median merkitys johtajien päätöksenteossa on kasvussa. Moni johtaja kokee esimerkiksi Twitterin tai LinkedInin avulla pääsevänsä hyvään vuorovaikutukseen asiakkaidensa kanssa.

Sosiaalinen media jyrää toimitetut mediasisällöt ja julkishallinnon tekemän tutki...Kun mietit alkavan vuoden henkilökohtaisia tavoitteita, tee myös ammatillinen lupaus ja me lupaamme auttaa sinua sen toteuttamisessa. Lue tämä blogi niin tiedät miten Baswaren älykäs tiliöinti vie laskujen automatisointia askeleen eteenpäin.


Yrityksessäsi laskujen kä...


Suomi on perinteisesti ollut tiennäyttäjä finanssialan digitalisoinnissa. Pitkälti sen ansiosta nyt on tilaisuus näyttää, mihin voimme päästä palvelumuotoilussa GDPR:n ja MyDatan avulla.

Lähtökohtamme finanssialan digitalisointiin on mahdollisimman hyvä standardointipe...

February 14, 2019Rakennusalalla on noin 7 000 aktiivista yritystä, joiden taloudelliset riskit ovat pahasti kohollaan ja toiminnan jatkuminen alati vaakalaudalla. Asiakastieto Group luokittelee Suomessa noin 44 000 aktiivista rakennusalan yritystä ja 7-portaisessa luokitusmallissa nä...

February 13, 2019

Watch this video to learn how CFO's can leverage advanced purchase-to-pay analytics to gain visibility and control, and drive business growth.
 

www.basware.com

February 11, 2019

Lue lisää muutoksesta http://​www.signicat.fi/tupaspoistuu

Suomessa tuhansien yritysten ja yhteisöjen on tehtävä muutoksia käyttäjien sähköiseen tunnistamiseen tänä vuonna. Traficom (ent. Viestintävirasto) on määrännyt siirtymäajan, joka päättyy syyskuun lopussa 2019. T...

Please reload

Featured Posts

LGFG The Suitmaker - Travelling to Leeds to explore the making of bespoke suits

May 2, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

May 3, 2019